HF-Bryggan

beläget i Molpe ca 45 km söder om Vasa, Finland mitt i den idylliska österbottniska kustremsan

Företaget har en 30-årig historia vilket borgar för hög kvalité och ett gediget kunnande. Vår närhet till skär-gården ger en kunskap om vad som krävs för att våra produkter även skall klara dom mest utsätta lägen. Därför är våra produkter fram tagna för att även klara dom tuffaste förhållanden. Personalens kunnande och erfarenheter är en trygghet som ni som kund har nytta av. Vi försöker alltid att förnya och utveckla våra produkter till det bättre, allt för en ökad livslängd och mindre underhåll.

Under åren har vi inriktat oss på både lättare och tyngre flytande konstruktioner. Vi försöker hålla ett nära samarbete med kunden under hela planeringen fram till färdig produkt. Vi sköter nästan hela tillverkningen inom företaget, vilket innebär att vi har en bra översikt på produktionen.

Våra metallarbeten utförs av utvalda och godkända leverantörer. Vi har produkterna för dej som vill ha bryggan helt färdig, men även för dej som renoverar en gammal brygga eller väljer att tillverka bryggan själv. Till vår kundgrupp hör såväl privat personer som företag, samfälligheter, städer & kommuner. Hittar ni inget som passar ert behov i broschyren eller ni vill designa bryggan själv, sänd då en skiss till oss! Under åren som gått har vi gjort en mängd olika special lösningar, t.ex. flytande sommarstugor, flytande hopptorn & olika typer av servicebryggor. Vänd er med förtroende till oss!

Välkommen!